luisteren naar je lichaam
maakt het leven lichter

hoe kan je luisteren naar je lichaam met een

vol hoofd

Heb je aan het eind van de dag een vol hoofd en kun je de dingen van de dag niet kwijt? Sta je doodmoe op en vraag je je af hoe je de dag moet doorkomen?

Als je je niet meer goed kunt ontspannen kun je last krijgen van je hoofd, je rug, slaapproblemen, stagnatie in je leven en wanhoop omdat je telkens in dezelfde cirkel blijft ronddraaien. 

Ik help je om je hoofd weer leger te maken en om dat wat niet belangrijk is af te voeren. Om weer te ervaren hoe je met beide benen op de grond staat, contact leert maken met je lichaam in plaats van alleen maar je bovenkamer te bewonen.  

Samen gaan we ontdekken welke obstakels jou belemmeren om bewust of onbewust de stappen te zetten die jij nodig hebt om weer blij en vreugdevol te leven!

Zit je veel in je hoofd, dan heb je vaak moeite de rest van je lijf goed te voelen. Koude voeten, het gevoel niet goed in je lichaam te zijn of angsten kunnen hier uitingen van zijn.  Goed aarden is dan belangrijk maar mijn ervaring is dat juist als je veel in je hoofd zit, je moeilijk kunt aarden.

Ik ondersteun jou met behulp van een combinatie van therapieën op zowel fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal als spiritueel nivo waardoor het een blijvend effect kan hebben op jou welZIJN. Cranio bijvoorbeeld is een heerlijke ontspannen manier om je lichaamsbewustzijn te verbeteren.  Oorzaken voor het niet voldoende in je lichaam aanwezig zijn kunnen liggen in je verleden, angsten als kind,  lichamelijke- en erfelijke factoren maar ook in het leven wat we hier geacht worden te leiden.

In onze westerse wereld ligt de nadruk op prestatie, productief zijn en leren. Om weer in balans te komen is het belangrijk weer te leren voelen, voelen wat voor jou belangrijk is, voelen waar jou grenzen liggen. Ik help je weer te ontdekken waar je jezelf tekort hebt gedaan en hoe je dan wél kunt voelen waar jou grens ligt.

Ook bij ADHD en autisme kan deze therapie heel goed helpen om weer meer ruimte te creëren in je hoofd waardoor omgaan met anderen wat soepeler gaat. 

ervaar de positieve werking en

voel je lijf

Geef jezelf toestemming om volledig aanwezig te zijn in je lichaam

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.