Voor jouw gezondheid

hoe kan je luisteren naar je lichaam met een

Vol hoofd

Voor wie kan ik wat betekenen?

Voor iedereen die zich ervan bewust is dat het je eigen lichaam is dat je gezondheid geeft. En het lichaam heeft een heleboel ondersteunende acties om je daarmee te helpen. Daar komt soms een heleboel snot, benauwdheid en koorts bij kijken, maar dan is het lichaam al heel hard voor jouw genezing aan het werk.  

Genezing komt van binnenuit en wordt vaak ook van binnenuit gesaboteerd. Ik ondersteun je bij je zelfgenezend vermogen en help je je lichaam beter te begrijpen. 

En dat kan als je last hebt van

– een vol hoofd: als je telkens in hetzelfde cirkeltje blijft ronddraaien. Als je doet wat je altijd hebt gedaan zal er nooit iets veranderen.

– pijn in je lichaam zonder duidelijke oorzaak of met wel een oorzaak maar er lijkt geen oplossing voor te zijn. Ook als je hiervoor al verschillende behandelingen gevolgd hebt die geen oplossing boden kan een andere benadering juist helpen. 

– het gevoel niet goed geaard te zijn, zweverig in je hoofd, niet helder.

– nekpijn, zwaar gevoel in nek en bovenrug, lage rugpijn, hoofdpijn, tandenknarsen, aangezichtspijn of terugkerende zenuwpijnen, slaapproblemen, hormonale verstoringen, buikpijn, longcovid klachten, heup- of knieproblemen, en vele andere problemen waarbij je graag op een andere manier naar jouw klacht en jouw gezondheid wil kijken.

– baby’s, peuters, kleuters met buikpijnklachten, slaapproblemen, huilbaby’s, slikproblemen.

– tieners en jong volwassenen die zich ongelukkig voelen met wie ze ‘horen’ te zijn, die zich niet kunnen en willen aanpassen aan de snelheid van deze wereld maar niet weten hoe ze dit anders kunnen doen.

Ook bij ADHD en autisme kan deze therapie heel goed helpen om meer ruimte te creëren in je hoofd waardoor omgaan met anderen wat soepeler gaat. 

– zwangeren vanaf 12 weken met bekkenproblemen of hyperemesis gravidarum (zwangerschapsbraken). Voor een beter contact met je lichaam én je kindje. 

Kan ik iets met jouw pijn of klacht? App, mail of bel me.

Jouw gezondheid is van jou, jij bent de regisseur

Mijn moeder zei vroeger al: angst is een slechte raadgever.

 Wie goed geaard is heeft een stabiele basis in het leven, is meer ontspannen en kan beter omgaan met wat op zijn/haar pad komt. 

Zit je veel in je hoofd, dan heb je vaak moeite de rest van je lijf goed te voelen. Koude voeten, het gevoel niet goed in je lichaam te zijn, licht in je hoofd of angsten kunnen hier uitingen van zijn. Je keuzes komen niet voort uit vertrouwen, je levenshouding is verkrampt.  

Goed aarden is dan belangrijk maar mijn ervaring is dat juist als je veel in je hoofd zit, je moeilijk kunt aarden.

Oorzaken voor het niet voldoende in je lichaam aanwezig zijn kunnen liggen in je verleden, angsten als kind, lichamelijke- en erfelijke factoren maar ook in het leven wat we hier geacht worden te leiden.

Om weer in balans te komen is het belangrijk dat het veilig is om weer te leren voelen, voelen wat voor jou belangrijk is, voelen waar jouw grenzen liggen. Ik help je weer te ontdekken waar je jezelf tekort hebt gedaan en hoe je dan wél kunt voelen waar jou grens ligt. 

ervaar de positieve werking en

Voel je lijf

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.