luisteren naar je lichaam
maakt het leven lichter

meer

over mij

Ik weet hoe het is om een druk leven te hebben, gevuld met zorgen voor anderen. Na 2 keer een gebroken been werd het tijd om keuzes te maken, sommige vrijwillig, andere noodgedwongen.  Het heeft mij geleerd dat ik een eigen pad heb dat niet hetzelfde is als dat van mijn ouders; de weg die ik volgde was er een van verwachtingen, in de eerste plaats die van mijzelf. Toen ik eenmaal kon voelen dat ik mocht volgen wat míj uniek maakt, kon deze unieke bloem gaan bloeien. 

Ik heb geleerd van wat mij overkomen is; ik heb een reis naar binnen gemaakt, naar mijzelf en uiteindelijk was het helend. Wat mij overkomen is was geen toeval of gewoon pech; het was bedoeld om van te leren. Het universum geeft ons heel wat signalen die we kunnen volgen en ik leer nog elke dag van wat het me wil vertellen.  

Cranio Sacraal therapie was een manier om buiten gebaande paden te stappen en te gaan voelen, Natuurgeneeskundige Energetische therapie een manier om mijn persoonlijke kracht te hervinden. Voeg dit bij jarenlange oefeningen met lichtwerk en mijn zorg- en levenservaring en er ontstaat een uniek mengsel. Mijn leven is steeds meer een uiting van alles wat ik verzameld heb; ik deel mijn wijsheid graag en help jou je leven weer op de rit te krijgen en dingen anders te ‘zien’. 

​ Positive thoughts can heal you, negative thoughts can kill you (Bruce Lipton)

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.