luisteren naar je lichaam
maakt het leven lichter

voor meer

contact

De behandelingen zijn bedoeld om jou meer contact met jezelf en je omgeving te laten ervaren. Ook vind ik het belangrijk dat het contact tussen jou en mij puur en duidelijk is. Ik kan niet altijd de telefoon aannemen maar wil je wel graag te woord staan. Het kan dus zijn dat je belt en de voicemail krijgt. Spreek in alsof je me aan de lijn hebt en ik bel je terug zodra het kan. Per mail ben ik ook goed bereikbaar; laat daarbij liefst je telefoonnummer achter en we vinden elkaar!

06 29472568                                              info@angelavelthuis.nl 

Stationsstraat 21 in Raalte; door rechts langs het gebouw te lopen kom je vanzelf bij de praktijk. 

Deze investering in jezelf is €85,= per consult.  Veel verzekeringen vergoeden deels Cranio Sacraal Therapie, Energetische Therapie of Lichaamsgerichte psychotherapie via de aanvullende verzekering. Controleer dit zelf bij jouw verzekering.       

Voor stervensbegeleiding maak ik een passend aanbod, mede afhankelijk van de locatie en de situatie. Even bellen geeft duidelijkheid.

Bedrijven kunnen bij mij een lezing boeken voor meer kennis om beter om kunnen gaan met sterven. Ook kan ik langskomen bij specifieke situaties voor persoonlijk advies of om een team te scholen.

De gezondheid van uw medewerkers is in ieders belang. Als u denkt dat een langdurig zieke medewerker een andere vorm van gezondheidszorg kan gebruiken zal ik mij hiervoor graag inzetten. 

Kamer van koophandel nr: 67570305

Ik ben opgeleid bij het Upledger Nederland en het instituut voor E.E.N. therapie, BIG geregistreerd. 

rbcz nieuw logo
VBAG logo_1200

voor jou

meer info

​ Positive thoughts can heal you, negative thoughts can kill you (Bruce Lipton)

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.