Gezondheid

visie op

Gezondheid

Alles is energie en heeft een eigen frequentie. Dichte, vaste materie heeft een lage frequentie, ether heeft een hoge frequentie. In onze kern zijn wij zuiver en puur maar door alle verhalen die we bij ons dragen kunnen we dit niet meer goed voelen. Hoe hoger je frequentie, hoe fijner en lichter jij je voelt.

Blijheid, lachen, acceptatie en dankbaarheid verhogen onze trilling. Emoties als boosheid, wrok, schaamte, schuld, verdriet en angst hebben een verlagende invloed op ons.

Ook wat we eten en drinken en hoe we met anderen omgaan is van invloed op onze frequentie. 

Je kunt het pas veranderen als je je ervan bewust bent en soms heb je daar even iemand voor nodig om met je mee te kijken.  

Moe wakker worden, weinig eetlust hebben, misselijk zijn, je zwaar of bang voelen of je steeds zorgen maken kunnen signalen zijn.  Herstel je slecht na een operatie of blijft genezing uit, dan kun je kijken naar wat er blokkeert. 

Wil jij je ook graag lichter voelen?

Leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam voordat het schreeuwt om aandacht.

Vertrouwen op de zelfgenezende kracht van je lichaam is enorm belangrijk, vaak onderschatten we dit. Ons lichaam is geniaal in zijn wijsheid en heeft altijd de wens om te herstellen naar zijn natuurlijke staat! 

Wat staat jouw gezondheid in de weg?

Om gezond te zijn en te blijven is het dus ook belangrijk dat je gedachten lichter worden, je verdriet gevoeld mag worden zodat het uiteindelijk verzachten kan. Boosheid kan milder worden door vergeving, waarbij je vooral jezelf bevrijdt van de last. 

Als je een hogere trilling hebt zul je ook ervaringen aantrekken die daarmee resoneren. Dit is hoe de wet van aantrekking werkt: wat je uitzendt is wat je aantrekt. Ben jij geneigd altijd het negatieve in mensen te zien, dan zul je dit ook zien en de ervaringen die daarbij horen aantrekken. Andersom is het ook zo. 

Wil je fijne en liefdevolle ervaringen aantrekken, dan is het belangrijk dat jij je eigen gedachten en handelen onderzoekt en daar begint de verandering! 

Bewust oefenen met de wet van aantrekking is onderdeel van het LEVEN. 

we zijn allemaal bedoeld om ons mooiste zelf te zijn

Voel je 'licht'

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.