luisteren naar je lichaam
maakt het leven lichter

visie op

gezondheid

Alles is energie en heeft een frequentie. Dichte, vaste materie heeft een lage frequentie, ether heeft een hoge frequentie. In onze kern zijn wij zuiver en puur maar door alle verhalen die we bij ons dragen kunnen we dit niet meer goed voelen. Hoe hoger je frequentie, hoe fijner en lichter jij je voelt. Blijheid, lachen, acceptatie en dankbaarheid verhogen onze trilling. Emoties als boosheid, wrok, schaamte, schuld, verdriet en angst hebben een verlagende invloed op onze trilling. Ook wat we eten en hoe we met anderen omgaan is van invloed op onze frequentie. 

Ontdekken wat jou naar beneden haalt kan het begin van de oplossing zijn voor jouw welzijn.  Je kunt het pas veranderen als je je ervan bewust bent. 

Hoe merk je dat je trilling laag is? Als je moe ben, je je zwaar of bang voelt, je je zorgen maakt. Als je moe wakker wordt, weinig eetlust hebt, duf bent, veel slaapt en veel piekert kun je dit ook zien als signalen van een lagere trilling. 

Vaak ben je je niet bewust van je gedachten en gedragingen. Je kunt het wel merken aan hoe anderen op je reageren. Dit heet spiegelen. 

Samen gaan we ontdekken waar jij jezelf tegenhoudt en krijg je handvaten om je eigen gezondheid te herstellen.  We gaan ontdekken wat jou in de weg staat waardoor ook jouw leven lichter kan voelen en je de signalen op je pad kunt benutten. 

Vertrouwen op de zelfgenezende kracht van je lichaam is enorm belangrijk, vaak onderschatten we dit. Ons lichaam is geniaal in zijn wijsheid en heeft altijd de wens om te herstellen naar zijn natuurlijke staat! Wat staat jouw gezondheid in de weg?

Om gezond te zijn en te blijven is het dus belangrijk dat je gedachten lichter worden, je verdriet gevoeld mag worden zodat het uiteindelijk verzachten kan. Boosheid kan milder worden door vergeving, waarbij je vooral jezelf bevrijdt van de last. 

Als je een hogere trilling hebt zul je ook ervaringen aantrekken die daarmee resoneren. Dit is hoe de wet van aantrekking werkt: wat je uitzendt is wat je aantrekt. Ben jij geneigd altijd het negatieve in mensen te zien, dan zul je dit ook zien en de ervaringen die daarbij horen aantrekken.    Andersom is het ook zo. 

Wil je fijne en liefdevolle ervaringen aantrekken, dan is het belangrijk dat jij je eigen gedachten en handelen onderzoekt en daar begint de verandering! 

Bewust oefenen met de wet van aantrekking is onderdeel van het LEVEN. 

we zijn allemaal bedoeld om ons mooiste zelf te zijn

voel je 'licht'

​ Positive thoughts can heal you, negative thoughts can kill you (Bruce Lipton)

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.