luisteren naar je lichaam
maakt het leven lichter

visie op

gezondheid

Alles is energie en heeft een frequentie. Hoe hoger je frequentie, hoe fijner en lichter jij je voelt. Blijheid, lachen, acceptatie en dankbaarheid verhogen onze trilling. Emoties als boosheid, wrok, schaamte, schuld, verdriet en angst hebben een verlagende invloed op onze trilling. Ook wat we eten en hoe we met anderen omgaan is van invloed op onze frequentie. 

Ontdekken wat jou frequentie naar beneden haalt kan het begin van de oplossing zijn voor jouw welzijn.  Je kunt het pas veranderen als je je ervan bewust bent. 

Hoe merk je dat je trilling laag is? Als je moe ben, je je zwaar of bang voelt, je je zorgen maakt. Als je moe wakker wordt, weinig eetlust hebt, duf bent, veel slaapt en veel piekert kun je dit ook zien als signalen van een lagere trilling. 

Vaak ben je je niet bewust van je gedachten en gedragingen. Je kunt het wel merken aan hoe anderen op je reageren. 

Ik help jou te zien waar jij jezelf tegenhoudt en geef je handvaten om je eigen gezondheid te herstellen.  Samen gaan we ontdekken wat jou in de weg staat waardoor ook jou leven lichter kan voelen en je de signalen op je pad kunt benutten. 

Wat je blij maakt verhoogt je trilling. Ziektes ontstaan vaak op een lagere trilling, ze worden ‘aangetrokken’ door degene die niet los kan komen van zijn boosheid of verdriet. 

Als je een hogere trilling hebt zul je ook ervaringen aantrekken die daarmee resoneren. Dit is de wet van aantrekking. Wat je bent is wat je aantrekt!

Om gezond te zijn en te blijven is het dus belangrijk dat je gedachten lichter worden, je verdriet gevoeld mag worden zodat het uiteindelijk minder kan worden. Boosheid kan verzachten door vergeving, waarbij je vooral jezelf bevrijdt van de last. 

we zijn allemaal bedoeld om ons mooiste zelf te zijn

voel je 'licht'

​ Positive thoughts can heal you, negative thoughts can kill you (Bruce Lipton)

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.