Behandelingen, 

hoe ik werk

vele mooie 

Behandelingen

Om je te kunnen ondersteunen in jouw reis naar herstel en heelwording maak ik gebruik van een aantal prachtige therapievormen. 

Cranio Sacraal therapie is een zachte aanraking waarmee ik contact maak met het bindweefsel en het cranio sacraal ritme in je lichaam. Aangezien bindweefsel zich door je hele lichaam heen bevindt, is het mogelijk dat er iets in je buik voelbaar wordt als ik met je achterhoofd bezig ben. Deze therapie is een uitnodiging om te ervaren wat jouw lichaam je aangeeft en hier verzachting in te vinden waardoor het beter gaat stromen. Ik maak contact met je psoas, de spier van de ziel, en ook met de nervus vagus; in tijden van stress kan een stugge, stroeve psoas of een overprikkeld zenuwsysteem veel klachten veroorzaken. Veel rug- nekklachten hebben een relatie met de psoas. Elk lichaam heeft de wens en het vermogen tot zelfgenezing; mijn aanbod is daarop gericht. 

Bij E.E.N. therapie (Eclectisch Energetische Natuurgeneeskundige therapie) kan ik gebruik maken van Bach bloesems, energetische middelen, de Ankh, numerologie, energetisch werk. Ik werk Intuïtief en met dat wat op dat moment gezien wil worden. Ik werk aan bewustwording en coach je om je eigen gezondheid weer te herstellen.

Voel wat er in jou verandert waarna je zelf de blijvende verandering bent! 

Door de stilte van mijn handen kun jij jouw lichaam beter voelen

Kom in gemakkelijk zittende kleding en kom zoals je bent. We beginnen de eerste keer met een verkennend gesprek; vaak start ik aan het begin van de behandelingen met het inzetten van een op jou afgemeten persoonlijke Bachbloesem waarmee je gemoedstoestand kan transformeren en de zwaarte van de emotie omgezet kan worden naar lichtheid. Waar zit je vast en wat zijn jouw overlevingsstructuren? Je hier van bewust worden is al een stap in de goede richting.

Na afloop van de behandeling voel je je vaak ontspannen en loom. Neem daarna wat tijd voor jezelf. Weet dat de behandeling nog een tijdje doorwerkt en ook afvalstoffen laat vrijkomen. Daarom is het van belang om goed te drinken in de dagen na de behandeling. 

Complementaire of alternatieve geneeswijzen zijn niet bedoeld als vervanging voor de reguliere zorg maar kunnen een waardevolle aanvulling zijn! Twijfel je of het samen gaat met een behandeling die je al volgt? Neem even contact op, of laat je behandelaar mij bellen. 

Het is een investering in jezelf, 

Je bent het waard

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.