luisteren naar je lichaam
maakt het leven lichter

moeite met uiten of last van vastzittende

emoties

Voel je je vaak verdrietig of boos en blijf je erin hangen, is jou iets heftigs overkomen en heb je moeite hiermee om te gaan? Laat het je niet langer belemmeren om weer plezier in je leven toe te laten.  Misschien ben je nog boos op iemand of boos op jezelf, kun je jezelf niet vergeven wat er is gebeurt.                                     

Voor iedereen is het fijn als jij je mooiste zelf kunt zijn. We zijn allemaal bedoeld om te stralen; daarmee maak jij de wereld een stukje mooier. Samen gaan we eraan werken om jou weer te laten stralen en je verbinding te herstellen met je innerlijk licht. 

Lukt het je niet om je leven weer op te pakken na een heftige gebeurtenis, het verlies van een dierbare, een ernstige aandoening of ongeval?

Vaak zitten er nog emoties die in de eerste periode van herstel geen uitweg konden vinden, waar nog geen ruimte of gelegenheid voor was. Wordt je nog geplaagd door boosheid, wrok of spijt, schuld of schaamte, dan haal je jezelf onderuit. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om hier weer beweging in te krijgen. 

Vaak start ik aan het begin van de behandelingen met het inzetten van een op jou afgemeten persoonlijke Bachbloesem waarmee je gemoedstoestand kan transformeren en de zwaarte van de emotie omgezet kan worden naar lichtheid. Ik help je te herkennen waar je vast zit en wat jou overlevingsstructuren zijn. Je hier van bewust worden is al een stap in de goede richting. Dit te beseffen in combinatie met de Bachbloesem kan jou helpen je leven weer lichter te ervaren.

Als we angst, boosheid of verdriet voelen verzwaren we onszelf. Ik help je zonder oordeel de zwaarte om te zetten in lichter leven, lichter voelen en vanuit lichtheid omgaan met je gevoelens. 

we zetten de zwaarte van je emotie om,

voel je opgelucht

​ Wees niet bang om te stralen, daarmee verwarm je anderen

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.