luisteren naar je lichaam
maakt het leven lichter

steeds weer die klachten, terugkerende of juist

vage klachten

Je wordt maar één keer in dit lichaam geboren. Het is onvervangbaar en uniek en je dient er bewust mee om te gaan. Dit betekent gezonde voeding, voldoende beweging, een gezonde omgeving en aandacht van jou en van anderen. Komen er toch klachten, dan vraagt het dus aandacht van jou. Negeer je deze vraag om aandacht dan kan het overgaan in iets chronisch of langdurig ziekzijn. Soms heb je wat hulp nodig om de klacht te begrijpen en weer te ont-wikkelen zodat er weer beweging komt in je lijf en in je leven.

Om een klacht te begrijpen is het voor mij nodig jou te leren kennen. Voor mij staat een klacht nooit op zichzelf, het heeft onder andere te maken met je emoties, met hoe je omgaat met tegenslagen, met wat jou overtuigingen zijn. 

Ik kijk naar jou als geheel en samen gaan we ont-dekken wat de klacht betekent en wat jouw leven lichter kan maken. 

Als je doet waar je blij van wordt hoef je geen klachten te hebben en gaan dingen moeiteloos en vanzelf. Dan is jou energetische trilling goed en zit je in je flow. Heb je zorgen, kun je je boosheid of wrok niet loslaten, ben je nog in shock van een gebeurtenis, dan stagneert genezing.

Niet alles kan genezen maar we kunnen wel werken aan herstel en heling waardoor je toch lichter door je leven gaat. 

Door de combinatie van therapieën waar ik mijn rugzak mee heb gevuld, gaan we kijken wat bij jou stagneert en wat jou kan helpen. Ik werk op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel nivo.

Sta jezelf toe je leven met wat hulp weer in de flow te krijgen.

het kan ook anders

lichter leven

​Een klacht verschijnt waar de energie niet goed stroomt.  Door de energie te herstellen kan de klacht verdwijnen. 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Typ hier je vraag, zodra ik weer beschikbaar ben, reageer ik op je app.